Mijn favorieten

Ons kantoor

Mogen wij ons aan u voorstellen?
 


 

Historie


In 1984 vestigde Toine Naber zich aan de Korvelseweg in Tilburg. Samen met zijn zus Hanneke begon hij Naber Makelaardij in 1986. Een jaar later vestigde Ben Laureijssen zich als zelfstandig bedrijfsmakelaar aan de Spoorlaan te Tilburg. Naber verhuisde eveneens naar de Spoorlaan in 1990. Vanaf 1994 begon Naber naast woningmakelaardij eveneens met bedrijfsmakelaardij. Zowel Laureijssen als Naber zijn vanaf eind jaren 80 dominante spelers in de regionale markt.
In het jaar 2000 treedt René van den Berg toe als vennoot binnen Laureijssen makelaars om Ben Laureijssen op te volgen, na eerst een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de Naber-groep. De naam van Laureijssen makelaars wordt gewijzigd naar de dan aanwezige makelaars Laureijssen, Brocken en Van den Berg, tezamen LBB Makelaars.
In 2009 gaan beide bedrijven verder als één professioneel team bestaande uit bedrijfsmakelaars, nieuwbouwmakelaars en woningmakelaars. Het team is 17 medewerkers groot en heeft tezamen een schat van ervaring. Op ieder terrein van vastgoed is er een specialist in huis. De aanwezige professionals spreken de taal van de ondernemer en van de particulier. Bovendien naast werken wonen alle medewerkers in (de directe omgeving van) Tilburg. Drie kernwoorden staan bij ons hoog in het vaandel; Kwaliteit, Maatwerk en Bekendheid met een hoofdletter. 
 

Kwaliteit


LBB-Naber is lid van de NVM. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit. De Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste makelaarsvereniging van het land biedt u een aantal unieke diensten, waaronder de internetsite Funda, Fundainbusiness, de makelaarsbeurs en een sterke juridische afdeling. Doorlopende educatie is verplicht voor onze NVM gecertificeerde makelaars-taxateurs, zodat u verzekerd bent van up-to-date advies. 
 

Maatwerk


Uw huisvestingsvraagstuk is belangrijk. U heeft immers uw eigen wensen en aandachtspunten. Met dienstverlening op maat helpen wij u op een persoonlijke manier inzake uw huisvestingsvraagstuk.
  

Bekendheid


De kwaliteiten van LBB-Naber zijn toonaangevend in Tilburg en omgeving. Het kantoor heeft het meeste aanbod alsmede verkoopt en verhuurt de meeste onroerende zaken in Tilburg. We kennen de markt, zien kansen en denken met u mee. Hierdoor heeft ons kantoor een uitstekende reputatie en netwerk opgebouwd in het Zuiden van het land en daarbuiten.

Spreekt het bovenstaande u aan? Op de volgende pagina's treft u een meer uitgebreide omschrijving aan over onze dienstverlening. U bent ook van harte welkom op ons kantoor. Graag maken wij een afspraak met u om in een persoonlijk gesprek een en ander toe te lichten. Zeker in deze tijd is professioneel advies een must. Velen zijn u voorgegaan.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 013-5444333 of via e-mail info@lbb-naber.nl! Binnenlopen mag natuurlijk ook. Ons prachtige kantoor is gehuisvest in Westpoint 190 in Tilburg.

Met vriendelijke groeten,

LBB-Naber Makelaars

Kantoor Vestiging LBB-Naber Makelaars

Adresgegevens

Westpoint 190
5038 KG Tilburg
013-5 444 333
013-5901075
BTW nummer: 8067.38.704.B01