Mijn favorieten

Nieuwbouw

Op het gebied van nieuwbouw heeft LBB-Naber Makelaars zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste partijen in de Tilburg en omgeving. We beschikken over ruime ervaring in het hele traject van initiëring tot oplevering van een project.

Op nieuwbouwgebied ondersteunen wij de ontwikkelaar en bouwer vanaf het idee tot en met de oplevering van een project. Wij zijn bekend met onze markt in Tilburg en omgeving en de klant kent ons. Wij kennen de markt, zien kansen en denken mee met ontwikkelaar en woningzoeker. Door de wens van de koper te inventariseren, is het ook mogelijk projecten hierop aan te passen. Een continue afstemming zorgt ervoor dat koper en project elkaar via LBB-Naber makkelijker vinden. Door onze kennis van de markt kan een project tijdig gecorrigeerd worden om een product te kunnen bieden waar de markt naar vraagt. Hierbij is ons nieuwbouwzoekersbestand een belangrijk instrument.
 
Wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning kan zich vrijblijvend inschrijven als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van de projecten die wij in verkoop hebben. Op basis van de aangegeven zoekcriteria bieden wij elke zoeker een gepast aanbod van nieuwbouwwoningen. Bij het opstarten van de verkoop van een nieuw project worden onze inschrijvers automatisch geïnformeerd.
 
Onze kopers worden in het hele traject van begin tot het einde begeleid door ons enthousiaste nieuwbouwteam. In een nieuwbouwgesprek worden alle aspecten van het kopen van een nieuwbouwwoning, het project en de procedure toegelicht. Ook de financieringsmogelijkheden van het aankopen van een woning worden vrijblijvend toegelicht. Wanneer dit uiteindelijk leidt tot het omzetten van een optie in een definitieve koopbeslissing, begeleiden wij ook de koper door deze juridische stukken en aspecten. Op deze manier worden onduidelijkheden en onzekerheden bij onze kopers weggenomen. Wij geven u de duidelijkheid die u wenst!
 
Heeft u vragen of  wilt u op hoogte worden gehouden van onze nieuwe projecten? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in of neem contact op met de afdeling nieuwbouw van ons kantoor via 013-5444333